Aplicație care oferă șabloane pentru diverse proiecte educaționale

Canva este un site web și, totodată, un instrument pentru crearea de fișe de lucru, planuri de lecție, prezentări, hărți conceptuale, diplome, orare școlare, semne de carte, felicitări, colaje foto, invitații, fundaluri virtuale Zoom etc. Acestea se pot crea fie de la zero, fie plecând de la un anumit șablon.

Este permis accesul la o colecție de fotografii (unele sunt pentru versiuni plătite), dar există și posibilitatea încărcării propriilor fișiere (format imagine, video, audio). De asemenea, există posibilitatea selectării și utilizării unor fonturi pentru limba română. Fișele pot fi realizate folosindu-se diacritice.

Fiecare proiect pe care îl realizați poate fi personalizat, iar apoi descărcat în formatul potrivit materialului care a fost elaborat. Sau distribuit sub forma unui link (pentru vizualizare/pentru vizualizare și editare).

De exemplu, imaginea asociată acestui articol este realizată cu ajutorul unui șablon Canva sau fișele de exersare (identificarea cuvântului și marcarea grafemului inițial) propuse aici.

Exemple de orare pentru clasă:

Pot fi descărcate orare școlare în format .pdf de aici:

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.